Diensten

Dienst
Elektriciteitswerken

Voor al uw algemene elektriciteitswerken bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat over een nieuwbouw of een renovatie, samen met u zoeken we naar de perfecte oplossing voor uw woning. Ook voor uw elektrische schema’s en keuring kan u bij ons terecht. Zo bent u zeker van een veilige installatie.

Dienst
Domotica

Een domotica installatie biedt u comfort en veiligheid in uw woning. U bedient eenvoudig uw verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonweringen… Met een druk op de knop kiest u de gewenste sfeer voor het moment. Bovendien zorgt een slimme installatie voor een efficiënt energieverbruik.

Dienst
Verlichting

Bent u op zoek naar een goed uitziende verlichting voor boven de eetplaats? Of hebt u liever een degelijke verlichting voor in uw werkplaats? Wil u graag een gezellig sfeerlicht terwijl u televisie kijkt? Wij zorgen voor de verlichting die aansluit bij uw noden. Daarvoor werken we nauw samen met een lichtstudiebureau. De juiste verlichting in uw woning bevordert niet alleen het comfort, u bespaart ook op uw elektriciteitsfactuur.

Dienst
Ventilatie

Om een goede luchtkwaliteit in uw woning te garanderen, is een degelijk ventilatiesysteem onmisbaar. Het ventilatiesysteem zorgt voor een aanvoer van verse lucht, terwijl de vervuilde lucht afgevoerd wordt. Zo bent u zeker van een gezonde leefomgeving. Ventilatie van de woning is dan ook verplicht in een nieuwbouw. Wij zorgen voor een systeem dat perfect gedimensioneerd is zodat u zonder hinder kan genieten van gezonde lucht.